Pe piața muzicală din Moldova este cunoscută drept interpretă de muzică populară și ușoară. Se pare, însă că Stela Botez are și o altă pasiune: scrisul. De când are un blog personal, aceasta abordează diverse subiecte de interes și prezintă experiențele pe care le-a trăit. De curând, Stela a publicat un articol în care le vorbește cititoarelor sale despre... bărbatul perfect.

„Propriile experiențe ne fac să fim mai bogate în cunoștințe, mai puternice, mai flexibile. Propriile tale experiențe, draga mea, te fac femeie independentă. Tu poți orice, doar să vrei, doar să nu-ți fie lene, doar să nu aștepți ca el să facă pentru tine totul. Nu aștepta să te facă el fericită! Bărbatul ideal din visurile tale. Pff…mor de râs pentru că el nu există”, sunt primele rânduri din cel mai recent articol al Stelei Botez, publicat pe blogul său.

75b8408-copy-3

Interpreta a oferit și un titlu pe cât se poate se semnificativ: „Nu astepta să te facă el fericită. Bărbatul ideal din visurile tale”, iar în material, aceasta vorbește despre și pentru femeile care par să fie „cucerite” de ideea unei jumătăți care să le provoace dependență.

Unele femei sunt ființe leneșe și caută doar zone de confort în care să se aciueze și să nu facă nimic. În zona de confort nu se dezvoltă nimeni. Ele așteaptă să găsească un bărbat care să le facă fericite. Ele așteaptă un bărbat care să le ofere siguranță, protecție și stabilitate. De fapt, femeile care caută astfel de bărbați, își doresc degradarea, pentru că un om care nu face nimic, moare.

Siguranța este atunci când bărbatul a murit, pentru că atunci se știe exact unde este el, adică în cimitir. Și nici atunci femeia nu este fericită. Ce înseamnă să aștepți un bărbat care oferă siguranță dacă totul în lumea asta oscilează, totu-i relativ și nesigur, totul trece dintr-o stare în alta? Tocmai bărbatul este supus unui grad mai înalt de nesiguranță. El intră în conexiune directă cu Universul, și nu femeia!

Protecția este, probabil, cel mai ușor lucru pe care-l poate oferi bărbatul pentru că el are asta în sânge. Așa este creat, să protejeze femeia, să o apere cum poate. Nu contează dacă este bogat sau sărac. Dar și aici, femeia trebuie să aibă un plan B. Autoprotecția este cel mai bun scut.

Stabilitatea este mereu instabilă. Maximă stabilitate vei avea atunci când vei muri. Noi suntem femei instabile, inclusiv  mintal și afectiv. Cum să cerem stabilitate de la un bărbat dacă el de fire are un grad de afecțiune mult mai scăzut decât cel al femeii?

15578451_1253299821421073_8452667641661302960_n

Citește și: Stela Botez s-a măritat cu un fotograf: „Iată azi eu sunt mireasă și e frumos”

Iar drept concluzie, Stela Botez îi transmite Femeii:

„Draga mea, nu fi leneșă și nu aștepta să decidă bărbatul pentru tine cum trebuie să-ți trăiești viața. Tu poți orice, doar să vrei, doar să nu aștepți ca el să facă pentru tine totul. Încearcă să îți construiești siguranță, protecție și stabilitate. Nu te teme să greșești. E mai bine să greșești decât să nu faci nimic. Nu aștepta bărbatul ideal, caută-l pe cel cu care te vei completa, cu care te vei dezvolta, cu care vei costrui, cu care vei fi liberă să trăiești așa cum îți dorești! Nu aștepta să te facă el fericită! Fericirea ta depinde de tine, femeie!”

Foto: Dima Iacovlev PhotographyIon Ples AlexandruBubulici Dinu Photography