Tânăra interpretă de folclor Stela Botez a lansat recent un colind, căruia a reușit să-i filmeze și un videoclip pe măsură. Imaginile video au fost filmate în munții din România, unde este deja zăpadă, iar atmosfera de sărbători este redată perfect în titlul: “Sculați, sculați, oameni buni”. 

Oficial se colindă înainte de Crăciun, însă mai nou lumea colindă chiar de la 1 decembrie, atunci când se pune bradul, se aprind luminițele de sărbătoare, se decorează vitrinele și începe febra cadourilor lui Moș Crăciun. Stela Botez s-a pregătit conștiincios de sărbătorile din acest an cu un colind din Basarabia. “Colindul ne introduce în atmosfera de sărbători, ne vestește nașterea Domnului și este binevenit pe toată perioada Crăciunului și anului Nou, chiar până la Bobotează”, a spus interpreta.

Despre materialul video, Stela declară că este produs în România, lucru de care interpreta este foarte mândră: “Videoclipul a fost filmat în România, în județul Alba, în munții din localitatea Sălciua, cu zăpadă adevărată. Sunt niște locuri foarte frumoase, pitorești. Am filmat și într-o cabană de pe munte, am stat cu picioarele în zăpadă, deși eram doar în opinci, dar a fost frumos”, ne mai povestește artista.

 

Stela a avut un una foarte fructuos, ceea ce îi dă puteri să creadă că în 2014 va reuși și mia multe. “Am avut un an foarte bun, a fost un an în care am devenit artistă cu acte în regulă, am avut diverse reușite pe la concursuri și festivaluri, în total vreo opt diplome. Sunt mndr[ de ce mi-a reușit și sper să continui tot în acest ritm”, a mai declarat Stela Botez.

Citește și: Trei premii de la Stela Botez 

Ce aduce acasă Stela Botez

Stela Botez a mai adus un premiu în țară

Stela Botez cântă și în vacanță

Distribuie articolul: