Cântăreață de muzică populară cu acte în regulă – Stela Botez. Pentru ea ultima perioadă a fost dificilă, dar, în același timp, foarte interesantă. Stela a susținut examenele de licență cu brio și este absolventa Academiei de Muzică Teatru și Arte Plastice. Am tras cu ochiul în programul ei din această vară și am aflat că este unul încărcat.

Deocamdată, nu este angajată oficial, însă, se poate mândri cu o activitate bogată în domeniul muzical. Este solicitată la petreceri, concerte, filmări și alte evenimente la care merge să cânte cu drag. De multe ori, face și naveta Republica Moldova – România ca să bucure publicul iubitor de frumos.

Recent s-a întors cu Premiul de Popularitate de la Concursul “Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării” de la Brăila. Fiind acompaniată de Orchestra de muzică populară ,,Lăutarii”, dirijată de maestrul Nicolae Botgros, care i-a oferit și susținerea morală.

Drept recompensă pentru eforturile depuse, tânăra a reușit să-și organizeze o vacanță de 10 zile în Alba Iulia, România. Alături de prieteni și oameni apropiați sufletului s-a delectat cu soare, aer de munte și dispoziție bună.

 

În curând, Stela Botez va lansa câteva piese noi.

Sursa Foto: Arhiva personală 

 

Distribuie articolul: