A dus zâmbete pe fețele juraților și a umplut cu admirație ochii spectatorilor. Stela Botez a demonstrat în cadrul competiției „Românii au talent” că o cobză și multă dibăcie pot face minuni. A compilat trei piese cu ritmuri și tematică diferită, interpretate la cobză.

Tânăra interpretă a obținut patru de „Da” și a trecut în etapa următoare a concursului. Vedeți mai jos prestația Stelei.

„Eram sceptică la început și mă temeam de acel moment în care aș fi cântat și Fata cu cobza nu ar fi percepută și plăcută de către publicul modern, or publicul show-ului respectiv este unul foarte larg și are mai puțin tangență cu folclorul. Mă întrebam: ,,Oare va lua foc? Oare va înțelege lumea mesajul meu?,,Am împletit cum știu eu mai bine 3 cântece de dragoste cu replici între piese, astfel încât am cantat povestea dragostei.

30697594_2018731468160752_290057403699822592_o.jpg

Juriul s-a arătat plăcut impresionat de eleganța ținutei mele și a vocii. „Mă surprinde frumusețea ta, așezată pe un talent neașteptat”, mi-a spus jurata Mihaela Rădulescu. Am primit foarte multe mesaje de felicitare, comentarii și like-uri, iar pagina mea de facebook, precum și pagina de profil și de grup au avut cea mai bună audiență, ca să spun așa, de până acum”, notează Stela pe blogul său.

Video: Protv.ro

Distribuie articolul: