“Ţara asta are prea multă culoare/Oameni buni pe care îi vedem doar pe la gară”, aşa începe refrenul unui nou cântec semnat de Stela Boţan. Piesa „Noi” interpretată în stil rock, a fost lansată de curând şi are un mesaj cât se poate de patriotic: să aducă oamenii buni acasă. Stela Boţan, pe care aţi cunoscut-o iniţial în proiectul „Fabrica de Staruri”, nu a mai scos niciun cântec de la ultimul Eurovizion, asta până weekendul trecut, când a surprins plăcut pe toţi cu piesa „Noi”. Melodia este a lui Constantin Duscu, compozitorul cu care interpreta colaborează de ceva vreme, iar versurile sunt semnate chiar de ea: „E despre noi”, scria Stela pe pagina ei de facebook.

Contactată de PentruEA, Stela ne-a spus: “Ideea piesei a apărut spontan şi promitea să aibă un rezultat bun. Sper ca l-a avut şi îl va avea”. Stela Boţan a studiat un an în Statele Unite ale Americii. Întrebată dacă nu ar fi dorit să rămână acolo, ea ne-a răspuns: „Am trăit experienţa vieţii mele în Statele Unite. Mi-am dorit cândva să ramân acolo, acum însă sunt concentrată pe lucru aici în Moldova.” Deocamdată interpreta nu preconizează un videoclip pentru piesă, însă dacă va fi, promite să ne anunţe imediat.

Stella Boţan a devenit cunoscută odată cu proiectul „Fabrica de Staruri”, unde s-a remarcat printr-un stil aparte şi pasiunea ei pentru muzica rock. A fost solista formaţiei ToDo, iar recent a participat la Eurovizionul din 2013 cu piesa „Inima mea”.

Ascultă mai jos piesa „Noi”


 

 

Distribuie articolul: