Interpretul Ștefan Bănică a decis să mărturisească fanilor săi ce surprize le-a pregătit, postând un anunț pe pagina sa de Facebook. Acesta va fi o surpriză dedicată femeilor. Vezi detalii.

Artistul a anunțat că în luna martie pregătește o serie de concerte acustice cu cântece de dragoste. Show-urile sunt programate pentru zilele de 7 și 8 martie, atunci când este sărbătorită Ziua Internațională a Femeii.

,,Dragi prieteni! Pentru că mi-aţi trimis deja mesaje în care mă întrebaţi de concertele acustice din luna martie, a venit momentul să va anunţ că pe 7 & 8 martie, ora 19:30, va dau întâlnire la Circ & Variete Globus, unde voi susţine pentru al patrulea an consecutiv concertele mele acustice, în acest an sub titlul “Love Songs”, spectacole dedicate doamnelor şi domnişoarelor, dar nu numai. Mai multe detalii găsiţi pe afiş. O săptămâna bună tuturor!”, a scris Ştefan Bănică pe Facebook.

Afis banica

Ulterior, acesta a mai postat un comentariu la adresa fanilor, întrebându-i ce doresc să asculte în timpul concertului. ,,Ce cântece de dragoste, din cele pe care le-am lansat de-a lungul anilor, mai vechi sau mai noi, ați vrea să ascultați în concertele acustice “Love Songs” de pe 7 & 8 martie, la Circul Variete Globus?”, a întrebat artistul. Fanii nu au ezitat să răspundă, menționând că toate piesele interpretului sunt bune, iar acesta are o voce de aur.

Sursa Foto: darkgenius.freehostia.com

Cris Tina