De hramul Chișinăului, în piața Marii Adunări Naționale, vor evolua mai multe colective artistice ale instituțiilor de învățământ din oraș, dar și artiști autohtoni. Invitatul serii este Ștefan Bănică Junior care va evolua alături de orchestra Fraților Advahov și Alex Calancea Band. Ne putem aștepta la piese noi, căci vineri, artistul va lansa un nou album. „Picat din lună” se numește.

Noutatea din acest an sunt jocurile pe care le va organiza întreprinderea „Termoelectrica”. Administrația va amenaja un teren pentru competiții de darts, armwrestling, șah și dame, care se vor lăsa cu premii generoase.

„Premiul mare – trei luni căldură și apă caldă menajeră gratis, premiul doi va cuprinde două luni de zile, noiembrie și decembrie și premiul trei va cuprinde luna decembrie gratis”, a menționat Veaceslav Eni, director S.A. „Termoelectrica” la ședința operativă a Primăriei, scrie tv8.md.

Cei care nu au datorii la apă caldă menajeră și sunt consumatori „Termoelectrica” vor putea participa la o tombolă cu premii. Oaspeții sărbătorii care va avea loc, tradițional, în Piața Marii Adunări Naționale, trebuie să știe că băuturile tari sunt interzise. La hramul din 14 octombrie se va putea servi doar vin și bere. Platourile preturilor de sector se vor întinde de la strada Ismail până la Mihai Viteazu. Inaugurarea Hramului orașului Chișinău se va face în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, la ora 11.00.