Deşi au recunoscut de două săptămâni că formează un cuplu, Ştefan Bănică jr (45 de ani) şi Lavinia (28 de ani) continuă să se ferească de ochii presei. I-am surprins pe cei doi împreună, luni seară, la o reprezentanţie la Teatrul Metropolis din Bucureşti. Au venit la braţ, ea privind mai mult în jos şi parcă încercând să nu fie recunoscută de lume. Se pare că îndrăgitul cântăreţ e hotărât să-i diversifice iubitei sale orizontul cultural şi nu numai, dacă e să ţinem cont de faptul că a dus-o să vadă piesa “Sex”.

Ştefan şi Lavinia au mers la teatru îmbrăcaţi lejer: el cu jeanşi şi un sacou, ea, cu pantaloni negri şi o geacă din piele neagră. Au venit împreună cu un alt cuplu, cel mai probabil prieteni de-ai lui Ştefan.

Piesa pe care au urmărit-o la Teatrul Metropolis se numeşte “Sex”, iar personajul feminin, Chra, este interpretat de Emilia Popescu, bună prietenă a cântăreţului. Lucrarea scrisă de dramaturgul olandez Rob de Graaf analizează reacţiile şi evoluţia a patru personaje: soţul, Harco (interpretat de Mircea Rusu), soţia, Chra (Emilia Popescu), prietenul casei, homosexual, Ralf (Gelu Niţu) şi partenerul acestuia, Speedo (Mihai Calotă) – două cupluri ale căror probleme ajung să semene, care vorbesc deschis despre sexualitate şi încearcă să găsească iubirea pură.

Autorul piesei declara, la un moment dat, că a scris acest text inspirându- se din situaţii reale şi gândindu-se la oamenii care se măcelăresc unii pe alţii din punct de vedere sentimental.

Sursa: www.libertatea.ro
Foto: www.myconfidential.ro

Distribuie articolul: