De când a recunoscut oficial relaţia cu Lavinia Pârva, Ştefan Bănică nu mai are linişte. Fosta soție a artistului, Andreea Marin și-a deschis ieri sufletul în cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir de la Kanal D. Vedeta a vorbit despre infidelitate, agresivitate şi multe alte situaţii dintr-un cuplu.

Dat fiind că despre fostul ei soţ, Ştefan Bănică, s-a tot spus că i-ar fi fost infidel şi că ar fi fost şi violent în relaţiile sale amoroase, declaraţiile fostei zâne a surprizelor au căpătat o şi mai mare încărcătură, scrie www.libertatea.ro.
Întrebată despre infidelitate, Andreea Marin a spus: “E mai uşor atunci când nu ai un copil să spui pe loc la revedere. Când ai un copil, te gândeşti de două ori şi îţi spui că poate omul de lângă tine va aprecia că ai trecut peste. Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divoţ, agresivitatea, însă, da. Sunt alte lucruri mai rele: răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului, agresivitatea în cuplu”.

Una dintre cele despre care se spune că ar fi avut de suferit de pe urma violenţei verbale a lui Ştefan Bănică în timpul căsătoriei este şi prezentatoarea TV, Mihaela Rădulescu. Cei doi au fost căsătoriţi numai doi ani, ei divorţând după ce Mihaela ar fi aflat că a înşelat-o.

Despre violenţa din familia pe care o forma alături de artist nu a declarat niciodată nimic în mod explicit, însă a lăsat să se înţeleagă că nici ea nu a fost ocolită de accesele de furie ale acestuia.
Într-o declaraţie acordată, în urmă cu trei luni, emisiunii “Un Show Păcătos”, Mihaela Rădulescu a vorbit despre violenţa domestică, poziţia ei fiind una tranşantă:
“Toţi ăştia care au dat o dată o palmă sau un pumn în ochii unei femei, o să o facă şi a doua oară, şi a treia oară. Oricum ar face, oricât de multă suferinţă să spunem, ar vedea şi ar înregistra. (…) E o boală, o demenţă ! La primul semn, cel mai mic de violenţă, să fugă de lângă omul ăla, să se ducă oriunde pe lumea asta şi să nu trăiască cu această frică! Toţi bărbaţii ăştia care-şi bat femeile, le mai şi înjură, le mai şi umilesc; aceasta este formă lor de bărbăţie cea mai jalnică posibilă, cea mai sinistră. Aşa ceva nu poţi şterge niciodată, nici din mintea unui copil, dar nici din mintea unei femei. Oricâte gesturi minunate ai face după, oricât ai spune după aia: “Iartă-mă, te iubesc!”, a spus atunci Mihaela Rădulescu.

Ca să pună capăt valului de opinii negative la adresa vieţii lui personale, Ștefan Bănică a postat pe pagina lui de socializare un mesaj adresat tuturor celor care sunt mai interesaţi de “show-ul” vieţii lui personale decât de acela pe care îl oferă în sala de spectacole.
“Oamenii care umplu sălile de spectacol, la concertele mele sau la teatru, vin pentru ceea ce fac pe scenă şi le mulţumesc! Celor care urmăresc doar „show-ul” vieţii mele private, „regizat” de alţii, le-aş recomanda să fie mai puţin atenţi la viaţa mea, pentru că s-ar putea să piardă momente importante din viaţa lor, urmărind-o pe a mea. Şi ar fi păcat!”, este mesajul uşor ironic al lui Ştefan Bănică.

Foto: www.tabu.rowww.viva.ro