După o lună în care n-a vrut să vorbească despre divorţul cu Andreea Marin, Ştefan Bănică a spart tăcerea în cadrul emisiunii de la Pro TV „Happy Hour”. Acesta a spus că trece prin momente dificile şi îi este foarte greu, dar cu toate astea, continuă să fie în relaţii foarte bune cu fosta Zână a suprizelor.

Până acum, Ştefan Bănică s-a aflat într-un război tacit cu presa, acesta a refuzat să dea interviuri sau să apară cu vreo declaraţie. Marţi seara însă, a vorbit în premieră, pentru postul de televiuziune la care munceşte.

Ştefan a spus că între el şi Andreea a rămas respect şi vor continua să se afle în relaţii amicale şi mature, de dragul copiilor. El a mai declarat că împreună cu Andreea au făcut lucruri frumoase, dar Violeta rămâne cel mai important rezultat din căsnicia lor de şapte ani.

Întrebat dacă piesa „Ce e dragostea” a fost gândită special pentru despărţirea cu Andreea Marin, acesta a negat absolut: „Lucrurile nu sunt aşa cum par. Piesa mea n-a fost nicio chestie premeditată, dar lumea interpretează, pentru că piesa şi divorţul a fost o pură coincidenţă”.

Artistul a mai declarat că la concertele pe care urmează să le susţină va fi prezentă întreaga lui familie, inclusiv Andreea Marin.

Ştefan Bănică are planuri mari pentru acest an, urmând să mai lanseze un single şi îşi doreşte să fie sănătos ca să poată continua să facă ceea ce-i place.

 Piesa lui Ştefan Bănică: Ce e dragostea

  

            

Distribuie articolul: