Recent, „cel mai sexy criminal din lume” a zburat la Moscova, la invitația lui Buzova să joace în noul său videoclip pentru piesa „Wi-Fi”. Această veste a uimit nu numai fanii cântăreței, dar și pe actorul din serialul „Univer” și „Sashatanya” Andrei Gaydulyan, care a ajuns tot ieri în capitala rusă și nu era la curent cu noutățile.

După postarea actorului pe Instagram în legătură cu filmarea piesei Wi-Fi a Olgăi Buzova, fanii cântăreței l-au atacat și l-au acuzat de PR în detrimentul lui Olgăi.

„Plec la culcare. M-am întors acasă, la Moscova, și aici atât de multe noutăți, o mulțime de lucruri. Olga Buzova s-a legat cu un infractor, a ieșit de sub control femeia… Tânjește fără bărbat. Totodată, presupun că s-au întâlnit. Lăsăm, nu-i bine să-mi pornesc fantezia pe noapte.
PS. nu pot, oricum am fantezii”,  astfel și-a împărtășit actorul impresiile pe Instagram.

Mulți dintre abonații săi l-au acuzat pe Gaydulyan că a făcut publicitate rea lui Buzova. Într-o postare ulterioară Gaydulyan iarăși a reacționat sarcastic în adresa Olgăi.

Olga Buzova s-a întors recent din vacanță și s-a apucat imediat de muncă. În prezent, cântăreața lansează un videoclip pentru piesa Wi-Fi, iar la filmări l-a invitat pe modelul numit și „cel mai frumos criminal din lume”, Jeremy Meeks.

Citește și: Un model celebru de la Hollywood s-a filmat în videoclipul Olgăi Buzova (Foto)

What a beautiful country. Moscow Russia is freezing tho…📸📸📸@jimjordanphotography

Публикация от JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)

Мы готовы @jmeeksofficial 🤤🤤🤤 поехали 🚀 #WiFi

Публикация от Ольга Бузова (@buzova86)