Se caută cea mai frumoasă studentă ASEM din 2018! Academia de Studii Economice a Moldovei, sub egida rectorului şi Senatul Studenţesc al ASEM organizează cea de-a XVI-a ediţie concursului de frumuseţe şi inteligenţă „Miss ASEM – 2018”. Tinerele aspirante la titlul de „cea mai frumoasă domnişoară care va reprezinta ASEM-ul în anul 2018” pot deja să intre în competiție.

Scopul concursului este de a promova frumosul în mediul de afaceri și de a susține spiritul antreprenorial în rândul studentelor ASEM. Alături de evenimentele tradiționale unui concurs de frumusețe, Miss ASEM – 2018, include activități, evenimente orientate către dezvoltarea brand-ului personal al viitoarelor femei de afaceri. Amploarea evenimentelor organizate pe parcursul celor 15 ani de la lansare concursului, a făcut ca acesta să fie foarte cunoscut publicului larg și popular în mass-media.

Alla Neahina, Miss ASEM 2017, este o dansatoare înrăită: „Succesul meu se datorează în totalitate părinților!”

Concursul din acest an cuprinde probe cu care participantele deja s-au obișnuit: prezentarea personală într-un mod artistic; prezentarea sponsorului de către participante; defileul în rochii de seară; prezentare de modă în rochii de mireasă. Finala proiectului va avea loc la sfârşitul lunii martie – începutului lunii aprilie la unul din cele mai selecte localuri din Chişinău.

Adriana Cazac, Miss ASEM 2016, și-a văzut visul cu ochii: e oficial femeie de afaceri. Deține propriul salon beauty în Capitală

Pe lângă cadourile acordate de organizatori şi sponsorii concursului, cea care se va învrednici de titlul „Miss ASEM 2018” va beneficia şi de acces direct la cele mai mari evenimente de fashion şi frumuseţe din Chişinău. Aplicantele vor putea participa la o preselecție, desfășurată în instituție la data de 4 martie 2018.

AICI găsești formularul de participare Miss ASEM 2018!

Alina Jereghi, Miss ASEM 2014

Reamintim ca în cadrul proiectului finalistele care vor participa la concurs vor fi zece la număr şi vor fi selectate la o preselecţie organizată pentru toate aplicantele iar finala proiectului va avea loc la începutului lunii aprilie 2018.

Alina Jereghi, Miss ASEM 2014: „Cu pași mici, dar siguri, intru în rolul de viitoare femeie de afaceri’’

Distribuie articolul: