Cea mai aşteptată perioadă de cumpărături din an aduce reduceri cum n-ai mai văzut! Mall-ul online elefant.md îşi surprinde clienţii cu oferte şi discounturi de până la 90% la toate categoriile de produse. Campania a început azi şi aduce preţuri de care n-ai cum să nu te bucuri: parfumuri de la 65 de lei, ceasuri de la 300 de lei, ochelari de soare de la 400 lei sau cărţi de la chiar 4 lei!

Vezi mai jos top recomandări de BLACK FRIDAY de la elefant.md:

Cele mai căutate cărți

Iubitorii de lectură nu ar trebui să treacă cu vederea următoarele titluri, la mare căutare şi la jumătate de preţ acum: „Origini” de Dan Brown, „Puterea prezentului” de Eckhart Tolle, „Străinul de lângă tine” de Irina Binder, „La cinci paşi de tine” de Rachael Lippincott sau „Povestea mea” de Michelle Obama.

Cele mai râvnite parfumuri

Ce fel de coş de Black Friday fără un parfum de calitate, dar care nu îţi goleşte buzunarele? Clienţii pot prinde în aceste zile reduceri de 80% la arome semnate de Beyonce, David Beckham sau Elizabeth Arden, 70% la parfumuri Burberry, Guess, Lanvin sau Adidas.

Cele mai necesare cosmetice

La categoria cosmetice oferta este foarte vastă, pentru toate preferinţele şi, desigur, pentru toate buzunarele. Vă place L’oreal? Atunci nu rataţi rimelurile de la acest brand, care sunt printre cele mai vândute în întreaga lume. Sau poate Maybelline? Şi aici puteţi găsi seturi de cosmetice de la 160 de lei. Printre ultimele branduri de cosmetică apărute pe site sunt produsele de la KIKO Milano sau acizii de la Revox, perfecţi pentru perioada rece a anului. Cosmeticele de la IDC Cosmetics, Ingrid sau Bielenda se vând cu reduceri chiar de 80%.

Cele mai deosebite ceasuri 

Recunoaştem, un ceas de calitate, o geantă sau o pereche de ochelari nu poate să coste prea ieftin, dar pentru o cumpărătură smart, există Black Friday! Hai pe elefant.md să descoperi branduri ca Guess, Vogue, Michael Kors, Fossil sau Moschino, cu discounturi care se simt. 

Și cele mai stilate genți

Pentru toți cei care aleg elefant.md, produsele lor pot fi livrate în showroom-ul din Chișinău sau direct acasă. În plus, consumatorii au posibilitatea să verifice coletul, pentru a testa sau pentru a proba articolele achiziționate. Care este vestea bună? În cazul unui retur, nu sunt plătite costuri suplimentare.

De asemenea, în cazul în care produsele din același coș au un termen de livrare diferit, clienții nu trebuie să-şi facă griji. Acestea pot ajunge la ei pe rând, la o diferență de maximum o săptămână, ori pot aștepta să le ridice pe toate o dată. Indiferent dacă produsele sunt livrate separat, ori împreună, este percepută o singură taxă de livrare și de procesare.

P