Zeci de sculpturi inedite şi un brad imens de gheaţă vor crea o adevărată feerie la început de an. StarNet readuce expoziţia figurilor de gheaţă în inima Chişinăului şi pregăteşte un SHOW de proporţii pentru locuitorii şi oaspeţii capitalei, chiar din prima săptămână din 2014. Mai mult, surprizele nu se termină aici, pe lângă Ice Expo, StarNet anunţă lansarea primului parc muzical din Chişinău.

Pe 4 ianuarie, din cărţile cu poveşti vor ajunge direct în centrul Chişinăului peste 20 de eroi din poveşti, brăduţi, clopoţei, reni şi pinguini sculptaţi în gheaţă. La realizarea sculpturilor vor fi folosite peste 10 tone de gheaţă, figurile urmând să fie realizate de către artişti din România cu o vastă experienţă şi multă inspiraţie. Vizitatorii vor putea admira figurile de gheaţă amplasate de-a lungul Aleii Clasicilor. Tot aici, în faţa havuzului, StarNet îi invită pe toţi să se bucure de un program special de Crăciun cu Tania Cergă, Dara, Moştenitorii şi alte ansambluri folclorice din Chişinău.

 O surpriză deosebită va fi sculptarea live a unui brad de gheaţă de 3 m înălţime. Cei prezenţi vor vedea cum un cub de gheaţă se va transforma în faţa lor într-o adevărată operă de artă. Întregul eveniment se va desfăşura cu fundal de muzică, pentru că StarNet deschide în Grădina Publică ”Ştefan cel Mare” primul parc muzical din Moldova.

”În foarte multe ţări festivalurile de gheaţă sunt o tradiţie de ani de zile, adevărate opere de artă din gheaţă sunt sculptate cu măiestrie şi crează o atmosferă incredibilă de sărbătoare şi inedit. Ne dorim să aducem şi noi o adevărată feerie a iernii în Chişinău cu sculpturi deosebite şi un show pe cinste. În definitiv, scopul nostru este de a apropia Chişinăul de marile capitale europene, de a le oferi locuitorilor experienţe memorabile, imagini de poveste şi de a umple cu magie zilele din preajma sărbătorilor.” Alexei Munteanu, Director Marketing StarNet.

La evenimentul de lansare sunt aşteptaţi diverşi oaspeţi de onoare, oficialităţi şi vedete autohtone. Expoziţia figurilor de gheaţă, realizată de StarNet se află la a doua ediţie.

P

Distribuie articolul: