Pentru că tu știi cel mai bine ce ți se potrivește, care sunt preferințele și pasiunile tale, toamna asta StarNet îți oferă posibilitatea să-ți construiești propriul abonament.

În perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2017, îți creezi abonamentul conform opțiunilor de care ai nevoie, nimic în plus. Controlezi viteza de internet, alegi grila TV preferata pentru fiecare Televizor în parte, selectezi numărul de minute, naționale și internaționale și perioada contractuală dorită.

StarNet a creat pentru tine un constructor online, care te va ajuta să-ți aduni abonamentul ușor și rapid, ca să te bucuri de cât mai mult timp alături de cei dragi:

• Accesează promo.starnet.md

• Selectează una dintre opțiunile de bază: Internet Only 100 Mbps sau Internet Only 150 Mbps

• Mărește viteza până la 500 Mbps

• Alege din opțiunile suplimentare tot ce ți se potrivește: destinațiile și numărul de minute pentru convorbiri nelimitate, canalele, numărul echipamentelor TV și grila preferată pentru fiecare TV în parte pentru distracție non-stop

• Comandă abonamentul personalizat, iar în scurt timp expertul StarNet va lua legătura cu tine, pentru a te ajuta să devii parte a marii familii StarNet.

La StarNet, ai toată libertatea de a crea, pentru că poți modifica și adapta oricând serviciile, conform dorințelor, pasiunilor și nevoilor tale de comunicare.

Iar ca să te bucuri la maxim de experiențele pe net sau cele de la TV, acum la StarNet găsești un portofoliu consistent și variat de produse IT, pe care le poți achiziționa în schimbul stelelor de fidelitate adunate în cadrul programul de loialitate „Prietenii StarNet”. Accesează starnet.md, vezi noua rubrică StarShop și alege-ți gadget-ul care ți se potrivește cel mai bine.

Toamna asta la StarNet ești liber să creezi!

Detalii despre oferta de toamnă poți afla la numărul: (022) 84.55.55 sau pe promo.starnet.md.

Distribuie articolul: