Cel mai mare operator privat de telecomunicații de pe piața locală lansează cea mai energizantă ofertă de primavară. StarNet Vă provoacă la o nouă cursă, o cursă inedită în care fiecare participant este câștigător. La linia de sosire, Vă alegeți garantat cu cea mai bună experiență TV, cel mai rapid Internet și cea mai generoasă ofertă de telefonie, toate incluse în noile abonamente StarNet.

În perioada 20 aprilie – 30 iunie, toți clienții noi StarNet, precum și cei existenți, în cadrul ofertei speciale, se vor bucura de:

– 3 echipamente IPTV performante pentru vizionarea a peste 150 posturi TV;

– un Router WI-FI pentru Internet la cea mai mare viteză;

– 240 de ore de convorbiri telefonice;

– și până la UN AN de abonament GRATUIT.

Deci, de ce să alergați după doi iepuri, când puteți prinde trei?!

Iar pentru a asigura confortul și economisi timpul clienților săi, compania StarNet, a lansat aplicația gratuită MyStarNet, care permite administrarea rapidă şi eficientă a contului, precum și comunicarea prin chat cu Serviciul Clientelă și Suport Tehnic, direct de pe telefonul mobil.

Abonați-Vă la StarNet și prindeți cele mai bune oferte pentru Internet, Telefonie și Televiziune.

Informații suplimentare despre promoție puteți găsi pe site-ul companiei www.starnet.md, iar pentru a beneficia de ofertă, luați legătura cu cel mai apropiat oficiu StarNet sau sunați la numărul: (022) 84.44.44.

P

Distribuie articolul: