Acum, după o boală gravă, vedeta Maksim are nevoie de o perioadă lungă de recuperare, însă, cu toate acestea, potrivit multor medici, imediat după recuperare, aceasta va putea reveni la viața ei de vedetă. Cântăreața va începe să scrie piese noi, să organizeze întâlniri cu fanii și să apară la evenimente sociale.

S-a dovedit că artista este reabilitată în conformitate cu un program special, care a fost folosit și pentru a trata boala Nadejdei Babkina. Datorită metodei secrete a medicilor, aceștia au reușit să-și pună rapid pacienta în vârstă pe picioare. Astfel încât, nici tânăra Maxim nu ar avea de ce să-și facă griji.

Foto: instagram/Maksim

„Pe lângă medicamente, programul obligatoriu de recuperare include și exerciții de respirație, adaptate pentru reabilitarea pacienților după pneumonie complicată. Maksim este ajutată de o asistentă medicală, iar cântăreața poate deja să mănânce și să meargă singură”, a declarat unul dintre medici pentru revista „OK”.

Foto: vorbeste.md

Dacă totul va merge conform planurilor medicilor, MakSim va putea urca în curând pe scenă și va bucura fanii, care nu au văzut-o timp de trei luni. Având în vedere starea critică în care a fost cântăreața, perioada ei de restabilire, de acum, se dovedește a fi destul de scurtă.

Citește și: MakSim învață să meargă din nou. Interpreta cântărește puțin peste 30 de kilograme și pășește cu greu (Video)

Sursa: popcake.tv

Distribuie articolul: