Dima Trofim, basarabeanul din Lala Band lansează astăzi cel de-al doilea single din carieră sa solo, „Stai cu mine”, împreună cu MediaPro Music. Mesajul piesei este unul de dragoste, iar melodia, promisă încă în interviul acordat de Dima revistei noastre iarna, spreră să devină un hit al verii în România.

„Piesa te îndeamnă să te bucuri de persoană iubită și să petreci cât mai multe momente frumoase alături de aceasta”, a spus Dima, precizând că muzică și textul noii piese sunt semnate de Ciprian Blaga. „Stai cu mine” este piesa perfectă pentru sezonul cald care de-abia a început. Mie îmi dă o stare foarte bună, sper să fie pe placul fanilor, iar mesajul meu să ajungă la cât mai mulți oameni. Îmi doresc că noul meu single să devină hit!”, a mai adăugat tânărul artist pentru TopRomânesc.

 

Dima a devenit cunoscut în urmă cu trei ani, când a devenit membru al trupei-fenomen Lala Band. Tânărul a jucat și în serialul „Pariu cu viata”, difuzat pe Pro TV. În prezent, Dima face parte din distribuția telenovelei „O nouă viata”, difuzată pe Acasă TV, de luni până joi, de la 20:30.

 Dima Trofim

Mai mult decât atât, tânărul moldovean este un artist complet: pe lângă muzică și actorie, Dima este și foarte talentat la dans, el fiind finalistul ultimului sezon „Dansez pentru tine”, unde a încheiat concursul pe locul III.

Citește un interviu complet cu Dima Trofim.

Distribuie articolul: