Stresul îţi provoacă dureri de cap? Ideal este când ajungi acasă, seara, să te deconectezi de la tot ce s-a întâmplat ziua. Încearcă să-ți găsești un ritual zilnic la intrarea în casă.
Fie aromaterapie cu ajutorul unor bețișoare parfumate, lumânări, ulei parfumat, fie o muzică plăcută, ambientală, fie o baie fierbinte. Toate acestea au un efect calmant foarte ridicat, iar acest lucru este benefic atunci când vrei să scapi de stres.

O carte bună, ajută foarte mult în eliminarea stresului acumulat pe perioadă întregii zile.

Laptele este și el unul dintre cele mai bune remedii împotrivă stresului. Un pahar de lapte cald cu puțină miere și scorțișoară poate face minuni atunci când vine vorba despre stres.

Ceaiurile antistres. Există un amestec de plante sub formă de infuzii de ceai special alese pentru efectul pe care îl au împotrivă stresului. O cană plină cu ceai antistres poate fi exact ritualul de care ai nevoie la intrarea în casă.

Lupta împotriva stresului se dă în întreaga lume. Tot mai mulți oameni se confruntă cu această stare și de aceea trebuie, atunci când intrăm în contact cu familia și prietenii să găsim o alternativă sănătoasă să scăpam de acesta.

Sursa:lyla.ro

Distribuie articolul: