Moda își are tendințele sale sunt extrem de relative. Ceea ce ieri ți s-a părut trendy, azi devine demodat, de aceea trebuie mereu să fii cu ochii în patru ca să nu scapi ce e actual și ce nu în fiecare sezon. 

1. Coroanele din flori 

Da avem o mulțime de meșterițe care fac accesorii extrem de frumoase pentru cap, din păcate însă coroanele din flori nu mai sunt actuale în sezonul respectiv.  Trendul s-a ținut în modă timp de trei ani.

0431068_b

2. Rochiile din șifon de croială asimetrică 

Timpul cald de afară aproape că te impinge să-ți scoți din dulap rochia de lungime asimetrică. Înainte de a o îmbrăca ține cont, aceste ținute nu mai sunt în trend, mai ales dacă au o culoare de ment sau coral.

0569919_b

3. Fusta maxi, plisată 

Acum un an, în fiecare magazin puteai găsi fuste lungi și plisate de culori cât mai aprinse. Trendul vine din anul 2012, însă nu-și are loc în anul 2015.

0889061_b

4. Gențile contrafăcute

Din păcate, contrabanda genilor de brand a devenit tot mai răspândită în Moldova. Majoritatea femeilor care aveau o geantă semnată Hermes sau Luis Vuitton se considerau trendy, chiar dacă multe dintre ele erau falsificate. Țineți cont, mai bine să îți iei o gheată fără un nume celebru, decât să apelezi la un fake.

0669110_b

5. Cizmele împlelite

Un mare „NU” pentru cizmele împletite de vară.

0069646_b

6. Colierele-lanț

Boom-ul pe un colierul-lanț a apărut în luna februarie a anului trecut, după ce Rihanna, Miley Cyrus, Rosie Huntington-Whiteley și Kim Kardashian a început să poarte în acest accesoriu. Chair și așa, timpul lor a trecut.

0815304_b

7. Colorarea ombre

Aceasta tehnica de colorare a părului a avut o popularitate grandioasă în întreaga lume. Tendința devine câte puțin din domeniul trecutului.

0458170_b

 

8. Fustele din șifon transparente
În trecut, fustele transparente erau un must have pentru fashioniste. Această ținută este pe alocuri vulgară, de aceea trebuie să o excluzi din colecția ta vestimentară, mai ales că nu mai sunt din domeniul actualității.

0389029_b