Numeroase descoperiri, realizate până acumd e către oamenii de știință scoteau în evidență legătura dintre anumite probleme de sănătate și localizarea alunițelor sau a petelor pigmentare pe care le avem din naștere. Un recent articol distribuit de publicația britanică „The Daily Mail” scoate în evidență faptul că aceste mici moșteniri de pe piele vorbesc despre soarta posesorului și despre felul său de a fi.

În opinia astrologilor chinezi, alunițele sau petele pigmentare vorbesc despre canalele energetice ale omului în diferite perioade ale vieții, specificând, de asemenea, că dupâ vârsta de 40 de ani, multe dintre pete pot dispărea.

Fruntea. Alunița din centrul frunții vorbește despre aceea că vă este dificil să lucrați împreună cu oamenii influenți, cu directorii și chiar cu părinții. Alunița care se găsește pe scalp, însă, vorbește despre faptul că posesorul are un scop în viață și multă energie pentru a-l realiza.

Pleoapele. Alunița localizată pe pleoapa superioară comunică faptul că posesorul are probeleme în familie și este tentat să cheltuie toți banii pe care îi are. Alunițele sau petele pigmentare de pe pleoapa inferioară comunică despre faptul că sunteți prea emoționali.

Obrajii. Alunițele de pe obraji vorbesc despre singurătare și imposibilitatea de calmare și de creare unei familii. Dacă alunițele sunt poziționate între pliurile pielii, la fel ca la Marilyn Monroe sau Schumacher, trebuie să fiți foarte atenți la accidente.

Urechi. Alunița regăsită pe lobul urechii spune că posesorul său este un om bun, cu o reputație fără nicio pată. Alunița în interiorul urechii înseamnă o viață lungă, iar în exterior – un indicator al intelectului. Dacă aveți alunițe pe ambele urechi, sunteți o fire care adoră confortul în viață. 

Nasul. Alunița de pe vârful nasului vorbește despre instabilitate și probleme în relațiile cu diferiți oameni. Alunițele de pe părțile laterale ale nasului semnifică lipsa de probleme financiare.

Barba. Oamenii care au alunițe pe barbă sunt încăpățânați, determinați și perseverenți. Acestea vă pot aduce succes sau ghinion, în dependență de comportamentul pe care îl veți adopta în viață. Alunițele pe barbă vă spun că aveți nevoie în permanență de călătorii și de schimbare, pentru că barba este în continuă mișcare.

Buzele. Alunița de la colțul buzei superioare vorbește despre o relație foarte specială cu mâncarea. Posesorii acestora sunt oameni care se dedică plăcerilor și mâncării bune. Alunița din colțul buzei inferioare vorbește despre copii norocoși.

Gâtul. Se consideră că este puntea de legătură dintre corp și suflet. Alunițele care se localizează pe gât vă blochează acest canal energetic și vă pot aduce dezamăgiri.

Brațele. Alunițele poziționate mai jos de cot comunică faptul că sunteți firi pline de compasiune, iar între umăr și cot – despre faptul că banii „vă adoră”.

Pieptul. Alunițele de pe piept comunică putere și poziție socială, autoritate și carieră serioasă. La femei, alunițele de pe sâni semnifică noroc la copii și respectiv – copii norocoși, care vă vor umple de energie.

Burtă. Cu cât alunițele sunt mai aproape de buric, cu atât șansele de a avea o viață fericită cresc simțitor.

Mâinile. Dacă aveți alunițe pe mâini, e semn că sunteți un om îndemânatic și că veți câștiga destui bani.

Spatele. Alunițele de pe spate vorbesc despre sexualitate și îndrăzneală.

Picioarele. Alunițele de pe picioare sunt simboluri ale drumurilor și călătoriilor. Dacă aveți alunițe pe talpă, aveți șansa de a deveni lideri și de a fi urmați de alții. Dacă săvârșiți fapte bune, ele nu vor rămâne nerăsplătite.

Foto: GLOBAL LOOK PRESS

Distribuie articolul: