Până și fricile noastre pot fi citite în stele, cu o acuratețe uimitoare. Imediat o să vă convingeți. 

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Berbecii apreciază foarte tare relațiile de prietenie. Cea mai mare teamă a ta este să nu rămâi fără prietenii apropiați. Ai mare grijă, tocmai din această cauză, anumite relații se pot destrăma, încearcă să nu fi exagerat de protectiv!

Taur (20 aprilie-20 mai)

Taurilor le este frică de necunoscut. Pot avea liniște doar dacă dețin controlul absolut asupra lucrurilor. Ai mare grijă, dacă gândești prea mult asupra unor aspecte, riști să devi depresiv!

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Gemenii au o înclinație asupra perfecționismului. Vor ca lucrurile să fie întotdeauna foarte bine făcute. Cel mai tare le este teamă de eșec, așa că muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Ai mare grijă, pentru tine niciodată nu este suficient ceea ce faci și astfel te poți confrunta cu dezamăgiri.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Racii sunt îndrăgostiții zodiacului și cel mai tare le este teamă să nu piardă pe cineva drag din viața lor. Uneori exagerează și sunt extrem de protectori.

Leu (23 iulie-22 august)

Mereu în centrul atenției, leului îi este teamă să nu fie lăsat pe dinafară sau să nu fie băgat în seamă. Ei muncesc din greu și își doresc ca toți cei din jur să le aprecieze meritele.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Fecioarele se organizează foarte bine și le place să fie independente, deci cea mai mare teamă a lor este aceea de a depinde de cineva.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Balanțele sunt extrem de empatice, așa că vor întotdeauna să aibă grijă de cei din jur. Cel mai tare le este teamă să nu îi rănească pe cei din jur.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Scorpionii se pot confrunta uneori cu un cumul de emoții, de tot felul și asta pentru că se cred de neoprit uneori. Cel mai tare le este teamă să nu fie trădați, este poate cea mai mare durere pe care o poate experimenta un scorpion.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Săgetătorul are nevoie de spațiu și îi este foarte teamă să nu fie obligat să ia decizii care nu îi sunt pe plac. De multe ori fac greșeli, din dorința de a fi spontani și unici.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Capricornii visează la lucruri mărețe, așa că depun foarte mare efort să le atingă. Cea mai mare teamă este aceea de a nu putea să își transforme visurile în realitate.

Vărsător (21 ianuarie-18 februarie)

Vărsătorul este protectorul zodiacului, lui îi place ca ceilalți să depindă de el și le este foarte teamă să nu fie vreodată prea slabi, pentru a susține nevoile cuiva.

Pești (19 februarie-20 martie)

Peștilor le este teamă de abandon. Nu lăsa niciodată pe dinafară o persoană în acest semn zodiacal, deoarece va ajunge să se confrunte cu depresie și anxietate. Ei investesc foarte mult în relațiile de suflet și cea mai mare suferință o experimentează tocmai din această cauză.

Sursa: secretele.com

Distribuie articolul: