Pe data de 25 Aprilie cluburile de oratorie şi leadership Toastmasters din Chişinău vă invită la un Concurs Internațional de Oratorie, ce va avea loc în incinta cinematografului Odeon.

Având o istorie de peste 3 ani pe piața locală, cele 2 cluburi Toastmasters – român și englez – vor organiza cel mai mare consurs de oratorie care a avut loc până acum în capitală. În cadrul evenimentului vor concura participanți din Republica Moldova și din România, iar discursurile se vor ține atât în limba româna cât și în limba engleză.

 

Probele la care se vor duela concurenții sunt:

– Discursuri pregătite în limba română și în limba engleză;

– Discursuri improvizate în limba română;

– Evaluări de discurs în limba engleză.

Pe langă concursurile propriu zise, evenimentul va găzdui 2 master class-uri cu traineri locali si internaționali. Vera Nastasiu va vorbi despre dicție și despre cum ne creăm imaginea publică, iar Jack Vincent, campion european la discursuri umoristice, va vorbi, în limba engleză, despre importanța storytelling-ului în crearea unui discurs.

Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi în cadrul recepţiei de după eveniment, unde toţi cei prezenţi vor avea ocazia să se cunoască și să interacționeze între ei în cadrul unei sesiuni de networking.

Astfel, toți cei interesați de comunicare, discurs public, imagine personală sau pur și simplu vor să petreacă frumos ziua de sambătă, cunoscând oameni noi și lăsându-se inspiraţi de mesaje puternice, sunt invitați să asiste la Concursul Internațional de Oratorie Toastmasters.

Distribuie articolul: