Nu a trecut mult de când v-am vorbit despre noile tendințe în materie de machiaj, și anume despre conturarea sprâncenelor în valuri și zigzaguri, că trebuie să vă arătăm acum sprâncene împletite în cosiță. Ați auzit bine. Eros Gomez, un make-up artist în vârstă de 17 ani din Los Angeles, și-a împletit sprâncenele. Nu de-adevăratelea, ci în Photoshop. A postat rezultatul pe Instagram, iar asta înseamnă...corect. Înseamnă o nouă tendință în materie de machiaj!

Înainte de a prelucra poza în Photoshop, Gomez chiar a încercat să își împletească sprâncenele.

„Am petrecut o oră folosind gel pentru păr și alte soluții în efortul de a împleti firele mele micuțe de păr, dar fără niciun rezultat. Odată ce am înțeles că nu va funcționa, am decis să creez iluzia în Photoshop”, a povestit make-up artistul celor de la Allure.

Vezi și: O nouă tendință în materie de machiaj, dictată pe Instagram: „buze șerpuite”

Foto: Sofeminine

Foto: Sofeminine

Surprinzător, dar Gomez nu a fost inspirat de ultimele tendințe, și anume de sprâncenele șerpuite, în valuri. Inspirația a venit din altă parte, dintr-o tendință numită „lanțuri de sprâncene” – un gen de artă, care implică lipirea lanțurilor pe sprâncene. 

„Știam că va veni o zi când cineva va încerca să le împletească, așa că le-am luat-o pe dinainte”, a mai punctat artistul pentru allure.com.

Vedeți mai jos cum vă puteți contura sprâncenele ca să fiți în pas cu noile tendințe: