Veaceslav Dubenco este un nume nou în showbiz-ul autohton. Deși are djea la activ mai multe piese și tocmai trei clipuri lansate, interpretul nu se consideră cântăreț. E sportiv cu vocație, poet în suflet și mai nou tânăr interpret lansat pe piața din Republica Moldova. Are planuri mari de viitor, patru ani de muncă în domeniul muzicii și multe fete frumoase în jur. Admirați-l și voi!

„Primul videoclip „Будь со мной” a fost făcut mai mult în glumă. Cei care au ascultat creația mea m-au încurajat și mi-au spus să nu mă opresc aici. Pe atunci aveam alte viziuni, alte planuri și nici timp nu aveam pentru muzică. Nici nu știu ce gen de muzică practic. Nu sunt rapper ca să spun că interpretez rap, eu cânt așa cum îmi vine”, a precizat interpretul pentru UNIMEDIA.

 

Veaceslav spune că nu are studii muzicale, dar dorința de a cânta s-a ivit încă de când era mic.

„Nu am studii muzicale și nici nu am încercat să le fac. De mic priveam posturile TV muzicale și îmi place să cânt atunci când sunt la volan. Cei din jur trebuie să aprecieze dacă am sau nu talent. Dar totuși dacă lumea mă susține, atunci înseamnă că este ceva”, a mai adăugat Veaceslav.

Veaceslav Dubenco

Piesa „Она”, tânărul a dedicat-o fostei sale iubite. „Este o fată bravo pe care o respect mult, din acest motiv am hotărât ca despărțirea noastră să rămână ca o amintire prin această piesă. Am rămas prieteni, de ce nu să nu o fac frumos?”, a spus Veaceslav, precizând că acum este singur și în căutarea dragostei adevărate.

 

Pe lângă cele două videoclipuri, interpretul a mai filmat un clip cu care a participat la concursul „ДЖИГАН – Надо Подкачаться”. „La moment colaborez cu echipa studioului Film Motion Design în frunte cu Sergiu Ungureanu! Scenariile le scriu singur, este o pasiune a mea, de a scrie. Îmi place să scriu poezii. Videoclipurile m-au costat binișor, dar se merită. Prețurile în Republica Moldova sunt ok, în comparație cu Moscova unde un clip poate ajunge la 100 mii de euro”, a subliniat interpretul.

Pentru Veaceslav muzica se află pe locul secundar, prima sa activitate este sportul pe care îl practică cu dăruire. Detaliile la acest subiect le gasiți în continuarea interviului pe UNIMEDIA.

Distribuie articolul: