Creatoarea de modă Alina Spătaru a organizat miercurea trecută un „Splendid Fashion Show”. Designerul a adunat împătimiţii de modă într-un local din capitală. Aceştia au putut admira colecția de rochii de seară și de mireasă. Spre deliciul publicului, Alina Spătaru a prezentat  o colecție „black and white” de rochii de seară și de mireasă. Toate creațiile au fost extrem de senzuale, sexy, feminine și rafinate. Ținutele au atras în mod special privirile bărbaților.

Prin colecția prezentată, designerul a sfidat stereotipurile și a adus ceva nou și proaspăt în industria fashion din Moldova. Ținutele au fost perfect completate de încălțămintea designerului autohton, Irina Băgireanu.

 

La prezentarea de modă, interpretul Serj Cuzencov a încântat oaspeții cu renumita piesă a lui Frank Sinatra, “My Way”.


 
 

 

 

 

Seara a fost una minunată, cu excepţia momentul în care a avut loc primirea oaspeţilor. Revista online pentruea.md vine cu un sfat pentru administraţia localului şi pentru persoanelor angajate, să întâmpine oaspeţii: arătaţi măcar puţină amabilitate şi politeţe, când sunteţi în postura de gazdă. Or, gentileţea a lipsit cu desăvârşire. Poate ar fi cazul să se lucreze mai mult la acest capitol, întotdeauna este loc de mai bine!