Problemele de sănătate ale Andreei Bălan după operaţia de cezariană au speriat-o şi pe fosta ei colegă de trupă. Andreea Antonescu a vizitat-o pe artistă la clinica unde a născut, dar a povestit că nu a putut să vorbească cu ea, solista fiind în continuare la terapie intensivă, atent monitorizată după stopul cardio-respirator suferit.

Potrivit click.ro, Andreea Bălan se află în continuare la secţia de Terapie Intensivă a clinicii private la care luni a născut-o pe fetiţa ei Clara-Maria. Îngrijorată pentru ea, Andreea Antonescu a vizitat-o la spital, dar nu a putut să vorbească cu ea. Fosta membră a trupei Andre a spus că după șocul suferit solista este în continuare sub observaţie, dar că starea ei de sănătate este bună.

„Mi-am dorit să vad dacă Andreea este bine. Nu am putut să vorbesc cu ea, pentru că este în continuare la Terapie Intensivă, este în continuare sub observaţie, mi s-a spus că şi doarme şi nu am vrut să o deranjez. Este normal să se recupereze. Nu am avut posibilitatea decât să văd fetiţa, care este minunată. E un bebeluş de nota 10. Are foarte mult păr. Cred că seamănă cu George. M-am întâlnit cu el înainte de a părăsi incinta spitalului, era uşor speriat, dar foarte încrezător. Mi-a spus că totul este bine, că aşteaptă în continuare, dar era bine, era foarte încrezător. A spus că este mult mai bine starea Andreei decât a fost ieri şi că se bazează foarte mult pe cadrele medicale din spital. Nu ştiu dacă Andreea a văzut-o pe cea mică. Eu i-am lăsat un bileţel şi i-am spus şi lui George să-i transmită sănătate din partea mea şi a familiei mele”, a spus Andreea Antonescu la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Andreea Balan a născut! Ce nume frumos i-a dat fetiței sale