Spectacolul “Furtuna”, în regia lui Mihai Ţărnă, va fi jucat în premieră pe scenele din România cadrul Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova şi în scena Teatrului Naţional “Ion Luca Caragiale” din Bucureşti.

După pandemie, activitatea „Teatrului Fără Nume” din Chişinău e în plină ascensiune. Trupa non-conformistă are parte de o nouă provocare –  va prezenta publicului român, în premieră, interpertarea piesei lui William Shakespeare „Furtuna” a regizorului Mihai Ţărnă.

Pe insula lui Prospero se derulează succint istoria lumii – putere, omor, revoltă, violență, dragoste şi răzbunare. „Furtuna” e drama iluziilor pierdute, a amarei înțelepciuni și a unei fragile, dar îndărătnice speranțe.

Turneul trupei în România va începe cu spectacolul jucat pe 28 mai, ora 16:00, la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, în cadrul celei de-a XIII-a ediţie a Festivalului Internaţional Shakespeare, finalizându-se pe 31 mai, ora 19:30, la Bucureşti, la Teatrul Naţional „Ion Luca Caragiale”, sala Studio.

Spectatorii din Chişinău pot vedea spectacolul pe 22 mai, duminica, ora 19:00, la Teatrul Fără Nume, CCA Ginta Latină.

Bilete le puteţi procura la casa teatrului, str. Sfatul Ţării 18, sau online.

Sursa: tfn.md

Distribuie articolul: