EGO este despre un adevăr încă nespus, o poveste despre sacrificiu, iubire, credință și curajul de a te arăta așa cum ești. Cristina Scarlat și-a pus sufletul pe tavă publicului într-o formă excepțională, cu o regie impecabilă și cu o prestație superbă, alături de cei mai faini muzicieni ai Filarmonicii „Serghei Lunchevici”. 

Spuse sub formă de confesiuni, trăirile sufletești divulgă creșterea Cristinei ca artist. Acest lucru a fost remarcat de foarte mulți dintre colegii de scenă, care au admirat-o din sală. Artista a lansat și două piese noi, una dintre care interpretată alături de fiica sa, Sofia.

Mariana Mihăilă:Felicitări suflet frumos și senin. 💖😘🎉 De ziua ta ai dăruit tuturor atâtea emoții, de ziua ta ne-ai fascinat cu talentul tau si vocea inconfundabilă! Îți mulțumesc pentru revelația sufletească de care am avut parte în această seară. Ești Simply The Best! 💐👏💝😍
PS: Daniela Burlaca regia a fost fantastică! 👏”, a notat colega de breaslă.

Tatiana Heghea: „Cristina Scarlat, eu si acuma inca tremur de emotii…Felicitari👏👏👏A fost de vis…
Eu realizez foarte bine ca probabil a fost cea mai frumoasa aniversare din viata ta, dearece ai dat un spectacol unic, deosebit, rafinat dar si spectaculos!!
Felicitari tuturor celor implicati , a fost o munca titananica, sunt sigura, dar si cu un rezultat fantastic.
Daniela Burlaca 👏👏👏Vitalie Dubciuc-sunet perfect👏👏👏
Mihail AgafitaViorica Agafita-eu Atita placere am primit astăzi, nu va pot reda in cuvinte!
Ați fos fenomenali și mi-a placut tinuta și atitudinea ta Viorica, in aceasta seara!!!
Jos Palaria👏👏👏”, a notat arista.

În sală au fost remarcați mulți dintre colegii de scenă ai Cristinei, prezentatori, jurnaliști și admiratori ai artistei. Și în culise interpreta a fost susținută de familia sa, de echipa de creație a spectacolului și de cele mai apropiate persoane.

Un album foto complet găsiți pe pagina de facebook EA.md

Foto: Nata Eftene

Distribuie articolul: