Chiar de la primul țipăt de la naștere, lui Ruth i-a fost prezis că va fi o cântăreață desăvârșită. Doctorii au avut dreptate. La vârsta de doi ani, Ruth a început să cânte melodiile unei celebre artiste spaniole. La șase ani, după ce a ascultat-o pe celebra interpretă de operă spaniolă Montserrat Caballé, Ruth a început să cânte operă. Iată succesul pe care l-a cunoscut reprezentanta din acest an a Spaniei la Eurovision Song Contest 2014.

Chiar de la vârsta de 12 ani, când Ruth și familia ei s-au stabilit în Statele Unite ale Americii, a luat intens lecții de muzică, teatru, dans și cor. Competițiile multe la care a participat i-au dezvoltat abilitățile de cântat și au făcut-o ca la întoarcere, către vârsta de 16 ani să-și facă în Spania propria trupă rock și să aibă un turneu național.

 

Susținută public de premierul britanic Gordon Brown

Ruth Lorenzo a făcut senzație și la The X Factor UK, reușind performanțe remarcabile și uimitoare, peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube în timp record. A cântat alături de Mariah Carey, Take That sau Beyonce și a fost susținută public de stele internaționale precum Judi Dench, Johnny Depp sau prim-ministrul britani Gordon Brown.

 Ruth Lorenzo

După un turneu european de succes (peste 200 de concerte ), Ruth a scos mai multe single-uri, cum ar fi Burn (2011) și The Night (2013). „Dans în ploaie„ a fost deja #1 pe iTunes și cartografiată la #7 în Carta Oficială spaniolă. Piesa „Dancing In The Rain” este un cântec scris de Ruth Lorenzo în colaborare cu Jim Irvin – care a lucrat cu artiști internaționali, cum ar fi Lana del Rey și David Guetta – și Julian Emery – producător de frunte de trupa britanică McFly.

 Ruth Lorenzo

Ruth Lorenzo

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.
Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți. 

Foto: Eurovision.tv

Distribuie articolul: