Nimeni n-ar fi crezut în faptul că glioblastomul inoperabil, care i-a fost identificat Jannei Friske anul trecut, se va potoli și o va ajuta pe interpretă să-și recapete viața de altădată. 2014 a atras-o atât pe ea, cât și pe întreaga familie, în dificultăți enorme, la muchie de cuțit. La sfârșit de 2014, soțul Jannei a publicat pe internet o confesiune în care le-a împărtășit, fanilor săi, mulțumiri pentru toate câte le-a suportat. 

„Anul meu 2014 a semănat mai mult cu un tren zburător american. A semănat cu un Roller-coaster de pe care vrei săcobori, dar nu poți. Totuși, îi mulțumesc acestui an pentru fiu, pentru soție, pentru oameni buni și părinți sănătoși. Urăsc anul 2014 pentru că am fost singur și m-am pierdut deseori, dar nu vreau să mă gândesc la lucruri rele. Acest an nu se va mai întoarce, de aceea, cea mai mare lecție pe care mi-a oferit-o este să fiu fericit nu ieri, nu mâine, ci aici și acum. Vă doresc doar lucruri bune și cât mai mult farmec în nou an.

P.S. Minunile se întâmplă. Am verificat eu însumi acest lucru în 2014, pe cuvântul meu. Totul va fi bine”, scria soțul Jannei Friske, pe contul său virtual.

Janna a întâmpinat Revelionul în compania celor mai apropiați oameni sie. Într-un interviu pentru revista rusă „Антенна”, interpreta mărturisea că avea să sărbătorească un Revelion cum n-a mai avut de mult timp – în compania oamenilor dragi. Întrebată despre ce-și dorește de la noul an, Janna a mărturisit că tot ce vrea este să nu mai existe războaie nicăieri în lume. „În fiecare zi mă rog la asta”, spunea cântăreața.

Interpreta a dezvăluit că până la vârsta de 13 ani, a crezut nu în Moș Crăciun, ci într-un alt personaj fictiv – „iepurele”, care, din spusele părinților, aducea daruri copiilor doar dacă aceștia împrăștiau frunze de varză prin casă.

Recent, Janna, Platon și Dmitri au fost surprinși la prima lor ieșire în public în această componență. Cei trei au asistat la un spectacol organizat la bazinul complexului sportiv „Olimpiski”, din Moscova. 

Cei care au văzut-o pe Janna atunci au avut respectul de a nu scoate din buzunare telefoanele mobile și camerele de filmat. Din spusele celor care au asistat la spectacol de pe locurile vecine, Janna arăta bine și era mulțumită de felul în care arată

Foto: novayagazeta-ug.runewsofstars.rujoinfo.ua

Distribuie articolul: