Prezentatorul rus Dmitri Șepelev a decis să-și mărturisească sentimentele paterne, chiar dacă niciodată n-a iubit să-și facă publice emoțiile în presă. Despre cum s-a schimbat, după nașterea fiului său, dar și după ce Jannei i-a fost depistat cancerul, aflați mai jos.

De când Janna s-a îmbolnăvit, viața lui Dmitri s-a schimbat radical. A decis să se lase de carieră și să fie mereu alături de ea, la clinica din Los Angeles.

Despre cum se simte în rolul de tată, Dmitri a răspuns jurnaliștilor de la revista ”Antenna”, în ajunul primei zile de naștere a fiului său, Platon.

”De-a lungul acestui an, eu, ca și oricare alt părinte, m-am mirat de tot ce am aflat. Până la nașterea primului copil, puțini dintre noi își dau seama că unghiile bebelușului pot fi tăiate mai ușor când acesta doarme; că dacă vrei să-l adormi, cel mai bine e să te prefaci și tu că dormi; că olița murdară trebuie umplută cu apă rece și nu cu apă caldă și că toate lacrimile îți dispar atunci când îți porți copilul pe umăr. Acum un an, n-aș fi crezut că voi citi atâtea cărți despre cum să educi răbdarea în copilul tău și aș fi râs în hohote dacă cineva îmi spunea să deschid un link cu cele 12 lucruri, pe care trebuie să le știe un tată. Alături de fiul meu, îmi retrăiesc copilăria” – a mărturisit Dmitri Șepelev.

Amintim că recent, Janna Friske a fost externată de la clinica în care se trata la Los Angeles.

Surse foto: starnote.ru, lenta-news.com, piter.tv, ru.focus.lv

Distribuie articolul: