Renumitul prezentator Dmitrii Șepeleov a decis să renunțe la jobul său de la postul ucrainean Inter. Acesta nu a anunțat motivul plecării și nici unde va lucra în viitorul apropiat. Informația a fost confirmată de către showmanul Vladimir Zelinschii, scrie UNIMEDIA.

Anterior, Dmitrii era moderatorul emisiunii „Fă să râdă un comedian” („Рассмеши комика”), dar a părăsit locul de muncă și a acceptat o ofertă din partea canalului ucrainean Inter. Acum, însă nimeni nu cunoaște motivele plecării sale.

Potrivit unor surse, Dmitrii a plecat pentru a avea grijă de soția sa bolnavă de cancer, Janna Friske, care se află acum într-o clinică din New York.

Amintim că, la începutul anului, soțul Jannei Friske a confirmat informația precum că soția sa e bolnavă de cancer și i-a rugat pe toți să se roage. Janna Friske a fost diagnosticată cu gliobastom, o tumoare la nivelul creierului, fiind cea mai severă formă de cancer cerebral.

Pe site-ul oficial al cântăreței a apărut un mesaj care confirmă zvonurile privind îmbolnăvirea artistei din Rusia. Soțul Jannei a declarat că fanii cântăreței au dreptul să cunoască adevărul.

Zvonurile precum că Janna Friske este bolnavă au apărut la începutul acestui an. Jurnaliștii au început să facă aluzie la faptul că artista nu a ieșit la evenimente publice de mult timp. Unii au spus că vedeta showbiz-ului rus s-a ascuns de paparazzi pentru că nu a reușit să își revină după sarcină, alții au spus că aceasta este grav bolnavă.

Distribuie articolul: