De când este nevoit să fie și mamă, și tată, prezentatorul rus Dmitri Shepelev împarte cu fanii săi virtuali toate peripețiile prin care trece. Și de parcă nu avea destule probleme, soțul Jannei Friske a rămas, zilele trecute și fără mașină. Totul s-a întâmplat în capitala Letoniei, acolo unde familia s-a stabilit încă acum câteva luni. Din fericire, incidentul s-a sfârșit cu un Happy End!

Cam așa. Săptămâna trecută, la Riga, ne-a fost furată mașina. Am lăsat-o pentru o jumătate de oră, pentru ca să merg și să-i cumpăr băiatului o pereche de pantaloni, iar când m-am întors, mi-am dat seama că m-au costat cam mult.

Haina era, dar mașina – ia-o de unde nu-i. Am mers la cel mai apropiat sector de poliție, întrebări fără niciun sens și, desigur, nicio speranță că mașina va fi găsită.

Astăzi, mi-au sunat cei de la Poliția Crimială și mi-au spus că  mașina a fost găsită și că trebuie să merg, ca s-o iau.

Se întâmplă și așa, oare? Chiar și pălăria de paie a rămas neatinsă pe bancheta din spate a mașinii!”, a declarat Shepelev, pe unul dintre conturile sale virtuale.

Despre cum e să îngrijești de unul singur de un copil care nu împlinise încă un an, Dmitri relata și acum jumătate de an, într-un interviu pentru revista rusă „Antenna”.

„De-a lungul acestui an, eu, ca și oricare alt părinte, m-am mirat de tot ce am aflat. Până la nașterea primului copil, puțini dintre noi își dau seama că unghiile bebelușului pot fi tăiate mai ușor când acesta doarme; că dacă vrei să-l adormi, cel mai bine e să te prefaci și tu că dormi; că olița murdară trebuie umplută cu apă rece și nu cu apă caldă și că toate lacrimile îți dispar atunci când îți porți copilul pe umăr. Acum un an, n-aș fi crezut că voi citi atâtea cărți despre cum să educi răbdarea în copilul tău și aș fi râs în hohote dacă cineva îmi spunea să deschid un link cu cele 12 lucruri, pe care trebuie să le știe un tată. Alături de fiul meu, îmi retrăiesc copilăria” – mărturisea atunci Dmitri Șepelev.

Potrivit ultimelor informații, Janna Friske plecase recent în China, la un nou tratament al globlastomului care i-a fost identificat încă anul trecut. Despre acest lucru, vedeta ar fi sugerat într-o discuție pe Skype cu amicul său – Otar Kushanashvili.

„La Moscova, Janna se va întoarce nu mai devreme de luna decembrie și mi-a spus că între noi doi există o mare diferență de fus orar. Unde anume a plecat Janna, nu a dezvăluit”, a declarat Otar, pentru publicația rusă „Komsomolskaya Pravda”.

Chiar dacă nu a dezvăluit concret țara în care se află acum, presa rusă susține că Janna a plecat în China, acolo unde a mai fost, de altfel, și în trecut. În timpul vizitei sale precedente, Janna ar fi rămas foarte uimită de cultura și medicina netradițională, despre care circulă sute de legende. 

Potrivit unei versiuni, Janna apelează, în aceste momente, anume la acest tip de medicină, însă alte surse informează că Janna ar fi mers la tratamentul cu un aparat-minune, care omoară celulele canceroase din organism. 

Foto: ru.tsn.ua, Facebook, Piter.tv

Distribuie articolul: