Jasmin a evadat peste ocean împreună cu prietenele. Va petrece câteva zile departe de Moldova, bucurându-se de nebunia orașului în care visa demult să ajungă, lucru pe care l-a mărturisit pe Instagram. Interpreta a postat mai multe poze în care apare extrem de fericită, în compania amicelor sale.

„Mă uit demult la filmele americane și aveam un vis – să ajung într-un oraș de poveste american și să mă cufund în atmosfera lui nebună! Și iată că, acum, cu ocazia zilei mele de naștere pe care am decis să nu o sărbătoresc, visul meu se îndeplinește. Noi cu prietenele planificăm o cuconadă de câteva zile. Fericirea există! Vă iubesc pe toți!” , a scris artista pe Instagram, care al doilea an consecutiv marchează noua vârstă fără petreceri de zile mari.

Anul trecut, Jasmin a sărbătorit în sânul familiei.

capture-20171012-090409

Soția primarului de Orhei, care împlinește astăzi 40 de ani, a mai ținut să felicite reprezentantele sexului frumos cu ocazia Zilei Internaționale a Fetelor. Despre ce este această zi citiți în articolul  11 octombrie declarată Ziua Internațională a Fetelor de către Organizația Națiunilor Unite.

Distribuie articolul: