Sâmbăta trecută, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a împlinit 51 de ani – eveniment pe care l-a celebrat acasă, împreună cu fiicele și soțul. Cu această ocazie, am decis să vă prezentăm cine sunt designerii preferați ai lui Michelle, adică oamenii care, potrivit fashion.about.com, au grijă ca imaginea acestei femei să fie pur și simplu impecabilă la fiecare ieșire în public. Cine sunt ei, vedeți mai jos.

Designerul cubanez Isabel Toledo. Este originară din New York. Face design de mai bine de 25 de ani, iar numele său este unul sonor în cadrul prezentărilor de modă. Michelle Obama a purtat ținute marca Isabel Toledo în timpul campaniilor prezidențiale. 

Jason Wu, designer din Taipei. A creat, pentru Michelle, mai multe ținute decorate cu cristale Swarovski, care au făcut-o pe Michelle să strălucească la evenimentele oficiale din campanie.

Narciso Rodriguez. Faima i-a crescut prin 1997, atunci când a proiectat o simplă rochie albă pentru nunta lui Carolyn Bessette cu John F. Kennedy Jr. Pentru Michelle Obama, Narciso a creat o rochie roșie cu negru, pe care Michelle Obama a purtat-o în noaptea alegerilor. 

Thakoon. În trecut, a scris despre modă. Designerul a proiectat, pentru Michelle Obama, o rochie cu print floral. A debutat cu prima sa linie vestimentară în 2004, ulterior, a fost propus pentru Premiile CFDA.

Maria Pinto, designer de 51 de ani, din Chicago. A fost responsabilă de majoritatea rochiilor pe care Michelle le-a purtat în campaniile prezidențiale. 

Tracy Feith a creat ținuta pe care Michelle și-a pus-o la prima inaugurare oficială a soțului său, în calitate de președinte al SUA. Rochia făcea parte din colecția din toamna anului 2008 și a costat nu mai mult de 720 de dolari. 

Foto: lehighvalleylive.comemirates247.comstyletag.memydaily.co.uknytimes.combellanaija.com

Citește și:

Ce crede Prima Doamnă a RM despre Prima Doamnă a SUA

Michelle Obama a ales o rochie creată de un designer ucrainean!

Distribuie articolul: