Premiile Academiei Americane de Film, cunoscute popular sub numele de Premiile Oscar, par să nu se bucure de prea multă apreciere din partea familiei Pinkett-Smith. Jada, soția actorului Will Smith, a lăsat mască internauții după ce a venit cu un mesaj prin care boicotează această gală! Ce anume spune, vedeți mai jos.

La Oscar, toată lumea se bucură atunci când oamenii de culoare decernează premii și distrează publicul, însă rezultatele noastre artistice și succesele sunt recunoscute mai rar. Poate că afro-americanii ar trebui să evite Gala Premiilor Oscar?

Oamenii se comportă cu noi în maniera pe care le-o permitem. Cu mult respect, dar cu dezamăgire profundă, J.P.S.”, a comunicat actrița, în ultimul său mesaj virtual.

În acest an, într-adevăr, la Oscar nu a fost nominalizat niciun actor sau regizor afroamerican. Acest subiect a atras deja suficiente critici în spațiul public și ar putea să se transforme într-un adevărat scandal. Pe Twitter a apărut deja și un hastag specific: #OscarsSoWhite.

Și Will Smith, soțul Jadei, a protestat întotdeauna contra rasismului. Actorul a semnat și nenumărate citate la același subiect:

În viaţă, oamenii te vor supăra, nu te vor respecta şi te vor trata, în general, rău. Lasă-l pe Dumnezeu să se îngrijoreze de felul în care te tratează, pentru că dacă le răspunzi cu aceeaşi ură, ura te va consuma şi pe tine” – este doar unul dintre acestea.

Foto: today.com

Distribuie articolul: