Multe s-au spus despre Alyona Shishkova. Pe lângă faptul că este model rus și e concubina (încă) a lui Timati, Alyona este și mama unei fetițe de 9 luni, pe nume Alisa. Pentru că mama îi locuiește în Republica Dominicană, modelul și-a luat fetița și a zburat tocmai încolo. Cum arată zilele însorite de la plajă, ale celor mai iubite fete din viața rapper-ului Timur Yunusov, vedeți mai jos.

Alyona și Alisa se distrează de minune pe litoralurile fierbinți din Republica Dominicană. De data asta, modelul nu a mai ezitat să arate chipul fetiței sale, în ciuda tuturor stereotipurilor pe care le avea. 

Jumătate de an nu mi-am încredințat fetița nimănui, cu excepția unei singure persoane – bunica sa. Ne-a fost alături și îi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Acum, pentru că lucrez, am nevoie de bonă. Ziua, timp de 8 ore, copilul stă cu bona. Asta nu se întâmplă 24/24, așa cum cred unii”, spunea modelul, până nu demult.

Micuța Alisa este un copil activ și a moștenit multe calități de la tatăl său. Alisa s-a născut în Republica Dominicană, la 19 martie curent, iar înainte să apară pe lume, a fost purtată în burta mamei pe malul oceanului.

„După naștere, am trimis-o la cel mai mare expert în îngrijirea copiilor, adică la propria mamă, ca să consume multe fructe, să bea, diminețile, lapte de cocos și să se scalde în ocean”, spunea rapperul, într-un interviu recent.

Despre faptul că nu este căsătorit deocamdată cu mama fiicei lui, Timati a spus: „Într-adevăr, suntem ca o familie Adams. E paradoxal, dar în ultimul an, am cerut-o de soție pe Aliona deja de două ori. Mi-a refuzat cererea de fiecare dată, punându-mă în dificultate.” Aliona, însă, mărturisește că nu vrea să-l deposedeze pe Timati de titlul de „cel mai râvnit burlac”. 

Foto: Instagram

Distribuie articolul: