La un an de la aducerea pe lume a micuței Alisa, modelul de origine rusă Alyona Shishkova afișează un exterior remarcabil. Și cum se află într-o vacanță de câteva săptămâni în Republica Dominicană, aceasta nu ezită să pozeze la plajă în tot felul de ipostaze. Alyona preferă să pozeze în special în costume de baie. Ultimele fotografii pe care le-a distribuit aceasta pe Instagram nici nu au nevoie de comentarii.

Aliona Shishkova a început să-și caute un model estetic imediat după împlinirea vârstei de 18 ani. Anume după atingerea majoratului Aliona a decis să-și facă o operație de modificare a formei nasului, să-și introducă silicon în buze și în sâni.

foto: Instagram

foto: Instagram

În prezent, modelul de 23 de ani este suspectat că ar fi apelat de mai multe ori la chirurgia estetică.

foto: Instagram

foto: Instagram

Deși este împreună cu Timati  deja de câțiva ani și rapperul ar trebui să fie gelos pentru astfel de fotografii publicate pe Internet, Alyona nu-și face griji și nici nu intenționează să se căsătorească oficial cu Yunusov.

foto: instagram

foto: instagram

Despre faptul că nu este căsătorit deocamdată cu mama fiicei lui, Timati a spus, recent: „Într-adevăr, suntem ca o familie Adams. E paradoxal, dar în ultimul an, am cerut-o de soție pe Aliona deja de două ori. Mi-a refuzat cererea de fiecare dată, punându-mă în dificultate.” Aliona, însă, mărturisește că nu vrea să-l deposedeze pe Timati de titlul de „cel mai râvnit burlac”. 

foto: Instagram

foto: Instagram

Așa arăta modelul, înainte să recurgă la chirurgia estetică:

foto: commons.wikimedia.org

foto: commons.wikimedia.org

foto: Instagram

foto: Instagram

Distribuie articolul: