În timp ce Timati își caută de treabă prin Miami, soția acestuia – modelul rus Alyona Shishkova și fetița lor – micuța Alisa, se odihnesc pe plajele luminoase din Punta Cana, Republica Dominicană, acolo unde fetița a venit pe lume. Modelul de 22 de ani nu a ezitat să-și etaleze pe Instagram formele de model. 

Frumoasa soție a lui Timati nu a renunțat la sport nici măcar în perioada vacanței. Alyona practică boxul cu regularitate. 

Omnia praeclara rara…” (Tot ce este bun, se întâmplă rar), mărturisește Alyona, referindu-se la vacanța inedită de care se bucură împreună cu fiica sa, pe malul oceanului. Alyona nu a evitat să-și afișeze silueta perfectă în costum de baie și pielea cu bronz perfect.

Tot în vacanță, Alyona a sărbătorit împlinirea a 10 luni de la nașterea fiicei sale, Alisa. „Am trimis-o la cel mai mare expert în îngrijirea copiilor, adică la propria mamă, ca să consume multe fructe, să bea, diminețile, lapte de cocos și să se scalde în ocean”, spunea rapperul, într-un interviu recent.

Credeți că această siluetă este întreținută doar prin sport și alimentație sănătoasă? Alyona a recunoscut că a apelat nu o singură dată la chirurgia estetică, inclusiv la implanturile cu silicon.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: