Deja de câțiva ani, Nicolae-Ionuț Pascu este căsătorit cu femeia care a reușit să-l facă fericit dăruindu-i două fetițe. Astăzi, Raluca împlinește 24 de ani și a primit deja un val de mesaje de felicitare din partea apropiaților. Cel mai mult ne-au impresionat mesajele nașilor de cununie ai cuplului. Andra și Cătălin Măruță sunt foarte apropiați de Raluca și Pepe, de aceea și-au felicitat fina și pe internet.

„La mulți ani pentru o mamă frumoasă, pentru un om deosebit, pe care-l iubesc foarte mult! La mulți ani, Raluca! La mulți ani și pentru cei 3 ani de la cununia civilă alături de Pepe. Să fiți sănătoși, să vă iubiți și să știți că noi, nașii, vom fi mereu alături de voi. Vă pupam!”, scria Andra Măruță pe internet, acum câteva ore, distribuind și o fotografie plină de emoții.

În poză, Raluca și Pepe apar cu mâinile pe burtica nașei lor, care va deveni mamă în luna iulie. Andra este însărcinată cu o fetiță, iar despre acest lucru, a comunicat abia recent.

foto: Facebook

foto: Facebook

Nici Cătălin Măruță nu a rămas în urmă cu mesajul virtual de felicitare, așa că a distribuit pe internet următorul mesaj: „La mulți ani frumoși, Raluca! Să fii mereu așa cum ești acum: un om bun și frumos! Și pentru cei 3 ani de la cununia civilă, la mulți ani fericiți! Să vă iubiți toată viața, așa cum o faceți acum. Vă pupăm!” Și nașul de cununie a lui Pepe a distribuit o fotografie de grup cu finii.

foto: Facebook

foto: Facebook

Amintim că Raluca Pascu a devenit mămică chiar de Florii. Soția lui Nicolae-Ionuț Pascu a născut o fetiță pe nume Rosa Alexandra, al doilea prenume fiind dedicat nașei de cununie a cuplului – Andra.

foto: Facebook

foto: Facebook

Raluca a mai născut o fetiță pe nume Maria la 15 august 2012. Căsătoria civilă cu Pepe a avut loc tot în 2012, în timp ce nunta – în vara anului trecut.

foto: acasa.ro

foto: acasa.ro

Distribuie articolul: