Actorul George Clooney are alături o femeie care se poate transforma dintr-o avocată carismatică, sobră și stilată, într-o soție dulce, cu bucle vărsate pe umeri și rochii care atrag zeci de priviri. Răscolind prin contul de Instagram al avocatei, ne convingem din nou că această femeie poate fi stilată nu doar în viața reală, ci și pe internet!

În ultimele luni, presa străină speculează tot mai mult asupra faptului că George și Amal Clooney nu se înțeleg prea bine. Fotografiile de pe Instagram, însă, demonstrează viceversa.

foto: Instagram

foto: Instagram

Zilele trecute soții Clooney au plecat la New York cu ocazia faptului că Amal își începe cariera de pedagog. Într-una din seri, soții au ales să ia cina romantică la un restaurant. Atenția paparazzilor s-a îndreptat nu spre coafura avocatei și nici spre culoarea buzelor, ci spre lungimea rochiei, care îi descoperea foarte bine lungimea picioarelor…

Criticii de modă au remarcat în scurt timp: Amal afișa o rochie marca Giambattista Valli.

foto: Instagram

foto: Instagram

Avocata de 37 de ani are o pasiune aparte față de creațiile designerului italian Giambattista Valli. Într-o ținută semnată de acelați stilist, Amal a apărut în premieră în public în calitate de doamna Clooney!

foto: independent.ie

foto: independent.ie

Soția celebrului actor este apreciată înalt de către criticii de modă și nu apare în public de două ori în aceeași ținută. Stilul vestimentar inspirat din anii ’60-’70 o prinde de minune!

foto: gettyimages.com

foto: gettyimages.com

Distribuie articolul: