Venitul actorului în vârstă de 46 de ani, Mark Walhberg, doar pentru participarea sa în ultimele două filme „Daddy's Home 2” și „Transformers: The Last Knight”, se ridică la 68 de milioane de dolari. Fanii actorului sunt siguri că, acumulând asemenea sume, își poate permite orice dorește, inclusiv să achite cei mai buni instructori de fitness și nutriționiști.

Cu toate acestea, soția actorului, se pare că gândește diferit. Pe internet au început să circule câteva imagini cu Mark și soția sa Rhea Durham, în vârstă de 39 de ani. Cei doi s-au odihnit în Barbados după Crăciun, iar acolo fanii au fost surprinși să vadă cât de mult s-a îngrășat soția actorului care cândva era model.

Citește și: El este cel mai bogat român! Iată cum arată casa lui Ion Țiriac (Foto)

În vacanța de anul trecut, Rhea a arătat uimitor, însă, pe parcurs aceasta a reușit să adauge mai multe kilograme. Astfel, soția actorului acum se confruntă cu celulită, are burtă și forme. În pofida faptului că a născut patru copii, Rhea își revenea rapid în formă după fiecare dintre acestea. De aceea, toată lumea se întreabă ce a provocat o astfel de schimbare.

Distribuie articolul: