Parcă mai ieri aflam despre faptul că Oana Matache se căsătorește, fiind în așteptarea primului copil. Sora mai mică a Deliei e însărcinată în 6 luni, iar astăzi le-a mărturisit fanilor săi virtuali sexul viitorului bebeluș.

„Nu am cuvinte să îmi exprim mândria pe care o resimt, în calitate de viitoare mamă de fetiță” – se arată în mesajul virtual al Oanei, venit la insistența celor peste 45 de mii de followeri de pe Instagram.

Viitoarea mămică a publicat pe social media și o nouă fotografie cu sine, în costum de baie, trădând un exterior absolut incredibil. Spre mijlocul acestei veri, Oana și-a luat angajamentul să arate „mai bombă ca niciodată”, tocmai de aceea a apelat la serviciile unui antrenor personal profesionist.

🐣🐣❤

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on

Bărbatul care o antrenează acum pe tânăra interpretă este reputatul Sergiu Sandu, specializat și în nutriție, care a conceput un regim alimentar personalizat pentru Oana. Grație antrenamentelor regulate la sală și a unei diete echilibrate, viitoarea mămică și-a tonifiat corpul și a adăugat în greutate doar jumătate de kilogram.

#blueberry #breakfast

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on

„Nu mi-am imaginat că sunt atâtea beneficii în urma antrenamentelor: pe lângă faptul că arat mai bine decât arătam înainte de sarcină, sunt mult mai tonică decât eram înainte (da, misșarea taie oboseala și apatia de sarcină), nu mai rețin apa în țesuturi – lucru care se întâmpla înainte de sarcină și mă oftica teribil – mintea mea și corpul meu sunt muuult mai sănătoase și fericite”, susține frumoasa soră a Deliei Matache.

Like my gainz? 💪💪🐿 @sergiu_sandu

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: