Femeile ocupă un loc aparte în viața Nataliei Colesnic. Ori frumoasa femeie de afaceri are legături strânse cu ființa care i-a dăruit viață, cu cea care i-a oferit cele mai frumoase amintiri din copilărie și cea care acum îi e cea mai bună prietenă. Astăzi, frumoasa omagiată este elogiată mai mult ca oricând, iar prima care i-a topit inima a fost Nina - unica soră; sora mai mare.

17191312_1241875322534004_1459840987708692658_n„Dumnezeu a vrut ca să devin Sora cea mai mare când am devenit sora ta, a fost dragoste la prima vedere în momentul când mami te-a adus acasă și ne-am cunoscut, am fost atât de grijulie cu tine, încât nici nu-ți dădeam laptele să-l mănânci, caci mie nu-mi plăcea și nu voiam să ai același gust în gură cum îl aveam eu, când mama mi-l băga în gură cu de-a sila… dar din ascuns furam din pătuc sticla și îl țâjâiam (vărsam) pe covor, iar mami nu înțelegea de ce tu plângi (dar ție îți era foame).

Îmi amintesc de cum ne jucam prin ogradă și tu rupeai toate frunzele de la liliacul din fața casei… și le numărai ca pe LEI… Mă puneai să-ți plătesc chiar și cratița veche, plină de nisip, căci tu o vindeai și îmi spuneai că ești vânzătoarea…

Și prima tură prin ogradă ai facut-o tu cu ghiozdanul meu nou… și când am ascuns fasolele mamei într-o gaură în pământ, mințind-o pe mami că le uitase acasă… și când au crescut toate TUFĂ, am primit-o de la mama… și numai câte nebunii am făcut noi împreună… și cred că și la bătrânețe vom mânca „răsărită” împreună și ne vom povesti toată povestea noastră… căci noi suntem două prințese la mama… și avem povestea noastră.

Draga mea, chiar dacă eu sunt sora ta cea mare, vreau să-ți mulțumesc din suflet, căci tu mă înveți să fiu pozitivă, să visez, căci visurile se realizează; cum să mă îmbrac ca să fiu mai mult pe plac, cum să mă ridic când greutățile vieții mă doboară și multe altele.

Aș mai adăuga multe, dar ți le voi spune în privat. Cu înțelepciunea și bunătatea ta ai cucerit o lume întreagă, ești un om cu suflet mare și iubitoare de oameni, de lucruri frumoase și știi să trăiești și să mulțumești Domnului pentru fiecare moment din viața ta.

Să știi că te iubesc ENORM și îi mulțumesc MAMEI că mi-a dăruit o surioară ca tine. La mulți ani, scumpa, iubita mea FROZEN! Viața ți-a demonstrat că te iubește! Și noi tot, cu toată inima!”, i-a mărturisit sora, care e stabilită acum în Italia.

14732246_1101283953259809_1277228781354791613_n

La mulți ani, dragă! Să porți mereu primăvara pe chip și în inimă!

https://www.instagram.com/p/BRWhCtJDean/?taken-by=nataliacolesnic

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: