Elena Gherman, prim solistă a Teatrului Național de Operă și Balet “Maria Bieșu” a interpretat în direct la emisiunea “Alb & Negru” o arie pe o melodie populară. Vezi prestația live a sopranei.

Artista Poporului Elena Gherman, a răspuns provocării înaintate de prezentatoarea Elena Robu și a interpretat live o strofă dintr-o piesă populară, în stil de operă. Prim solista Operei Naționale a declarat că “un cântăreț de muzică populară sau de muzică ușoară niciodată n-o să-ți cânte nicio arie, dar eu am să vă cânt chiar acum”.

Amintim că Elena Gherman, prim solistă de la Teatrul Național de Operă și Balet “Maria Bieșu”, a fost invitată în cadrul emisiunii Alb & Negru, difuzată peUNIMEDIA, unde a vorbit despre situația artiștilor de operă de la noi, atitudinea politicienilor față de artă și alte teme actuale breslei din care face parte. Pe 31 ianuarie 2014, Elena Gherman a sărbătorit pe scena Teatrului de Operă 30 de ani de activitate artistică, jucând rolul Marfei în spectacolul “Mireasa Țarului”.

Distribuie articolul: