Legendara actriță italiană, Sophia Loren, va aparea din nou pe marele ecran într-un rol principal, după o pauză de aproape un deceniu. Actrița de 78 de ani va juca în producția „The Human Voice”, care va fi regizat de Edoardo Ponti, fiul ei de 40 de ani. Filmul are la bază povestea primei interpretări realizate de o persoană în 1930, scrisă de poetul francez Jean Cocteau. Spre deosebire de versiunea teatrală care a fost scrisă în franceză, cea pentru film va fi în dialect napoletan.

Filmările vor începe în această lună și vor avea loc în Roma, Napoli și Ostia, orașul-port din vestul Romei, acestea urmând să dureze aproximativ trei săptămâni, scrie procinema.ro, citat de jurnal.md

Acesta va fi primul rol principal celebrei actrițe după cel din Peperoni ripieni e pesci in faccia (Too Much Romance … It’s Time For Stuffed Peppers), o comedie din 2004.

Simbol al cinematografiei italiene, recompensată cu două premii Oscar, Sophia Loren, în varstă de 78 de ani, a fost votată, în 2006, drept „cea mai naturală frumusețe din lume”.

Sursa: jurnal.md 

Distribuie articolul: