Dereglările hormonale, stresul, vârsta pot determina căderea precoce a părului tău. De aceea, ese recomandat să luăm din timp măsurile potrivite pentru a opri acest proces. O altă cauză des întâlnită este graviditatea și avitaminoza – peste fiecare dintre aceste momente trebuie să trecem cu brio pentru a ne păstra mereu plină de vitalitate podoaba capilară. O dietă echilibrată
Un prim pas pentru salvarea părului este fixarea unui mod de viaţă sănătos şi al unui regim alimentar bogat în minerale, vitamia D, Omega 3 şi acizi graşi. Din produsele recomandate pentru stoparea căderii părului ar fi peştele, seminţele de in, uleiul de peşte. Insuficienţa ferului în organism, tot este o cauză a acestei probleme, iar pentru a substitui deficienţa, poţi include în dieta ta ouă, carne roşie şi spanac. Îţi recomandăm şi un complex de vitamina B împotriva stopării căderii părului.

Terapia vampir
Această terapie este folosită de vedete din lumea întreagă, fiind eficientă atât pentru înlăturarea ridurilor, cât şi pentru stoparea căderii părului. Tratamentul este bazat pe extragerea sângelui nostru şi injectarea lui în zona cu probleme. Această metodă funcţionează pe baza biostimularii celulelor noastre prin injectarea unui ser obţinut din propriul sânge, bogat în nutrienţi.
“Pe lângă efectul miraculos pe care îl are asupra pielii căreia îi conferă strălucire şi elasticitate, acest tratament este recomandat şi celor care suferă din cauza faptului că le pică foarte rău părul. Liftingul vampir este o procedură neinvazivă, fără efecte adverse şi cu rezultate rapide”, declară medicul Florin Juravle.

Masajul scalpului
Prin masarea scalpului este activată circulaţia sângelui şi stimulată rădăcina firului de păr. Este bine să se facă acest tip de masaj cu un mixt de uleiuri. Două linguri de ulei de migdale, două linguri de susan şi două linguri de ricin se amestecă iar masa omogenă obţinutăse foloseşte la masarea pielei capului. Se lasă să acţioneze cca. 20 de minute. Apoi părul se spală în mod obişnuit.

Micropigmentarea scalpului
Dacă soluţiile de menţinerea părului nu au dat rezultat, poţi apela la un tratament modern de micropigmentare a scalpului, care imită spectul foliculilor de păr reali, prin introducerea de pigmenţi minerali în piele.
Micropigmentarea scalpului reprezintă soluţia imediată şi permanentă, noninvazivă şi fără reacţii adverse, pentru tratamentul calviţiei.

Sursa: Avantaje.ro 

Distribuie articolul: