Nu mai e un secret că majoritatea fanilor trupei Carla's Dreams o constituie tinerii și adolescenții. În contextul începerii unui nou an de studii, Tinerii pentru Transparența în Educație, cu sprijinul PNUD Moldova, au elaborat un spot social, prin care îndeamnă elevii și studenții să-și formeze „lumea” din cunoștințe adevărate și note obținute onest. Portavocea mesajului este nimeni altul decât solistul cu mască.

„Aceasta a fost jucăria mea preferată la grădiniță. De fapt, nu doar a mea, toți o iubeau, doar că unii veau voie să o ia acasă,alții însă…

La școală am aflat că notele mari ale unor colegi se datorau cadourilor aduse de părinții lor. În clasa a noua, la examen, unii colegi au găsit metode ingenioase să copieze. Atunci au avut noroc, spuneau că așa vor susține și BAC-ul. Notele erau cele mai importante și porneam în goană după ele. Acum, sunt sigur că lumea mea o formează cunoștințele obțnute. Notele au rămas doar amintiri.

Fii curios, descoperă, învață!Fii curios, descoperă, învață! Acesta este îndemnul Carla’s Dreams pentru toți elevii. Le dorim un an școlar plin de reușite și integritate! Acest spot a fost elaborat de Tinerii pentru Transparența în Educație, cu sprijinul PNUD Moldova.

Posted by UNDP Moldova on 31 August 2016

Copiind, te minți pe tine. Fii curios, descoperă și învață. Creează-ți viitorul în lumea ta!”, spune solistul trupei, în clipul video prezentat astăzi.

Foto: captură video

Distribuie articolul: