Situația economică dificilă din Ucraina nu a afectat-o nici cât negru sub unghie pe interpreta Sofia Rotaru. Vedeta încă se mai află în vacanța sa de iarnă pe una din cele mai scumpe insule din Maldive. Potrivit Super.ru, costul întreținerii întregii sale familii la un hotel-insulă din Oceanul Indian, a costat-o pe vedetă nu mai puțin de 150 000 de euro. 

Shangri-La’s Villingili Resort & Spa este cel mai scump complex din Arhipelagul Maldive. Într-acolo, Sofia Rotaru s-a îndreptat împreună cu fiul său și soția acestuia, nepoata Sofia și cu cele două surori ale sale – Lidia și Auria. Fiecare dintre apropiații vedetei este cazat la hotel în odăi diferite. Aproape toți angajații hotelului participă la deservirea oaspeților. 

Potrivit Super.ru, vedeta s-a odihnit în Maldive câteva săptămâni, bronzându-se, împreună cu rudele sale pe nisipul alb, plimbându-se la bordul corăbiilor și făcând scufundări în Oceanul Indian. Fotografiile din vacanța familiei au ajuns pe internet prin postările de pe Instagram ale lui Ruslan Evdokimenko (fiul Sofiei), dar și ale nepoatei sale.

Însăși Sofia Rotaru nu-și face apariția în fotografii, pentru a nu fi criticată de către fani, întrucât vedeta nu oferă nicio declarație cu privire la conflictul teritorial dintre Rusia și Ucraina.

Se pare că Sofia Rotaru visează de mult timp să se odihnească mai mult timp în acest colț de Rai din Oceanul Indian. Serghei Lavrov – cel care răspunde de promovarea și programul artistic al interpretei, a confirmat că Sofia Rotaru se află în „Țările Calde”: „Sofia Rotaru a arendat pentru o lună o insulă din Maldive și se află acolo împreună cu întreaga sa familie, bucurându-se de apa oceanului. Îi place să se odihnească într-un loc retras, de aceea a arendat camere de hotel pentru întreaga familie”, a declarat acesta.

Aurica, una dintre surorile, interpretei, a confirmat că familia va rămâne în acest colț de Paradis până la sfârșitul lunii februarie.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: